ψαγμένες προσφορές που αξίζει να δείτε
To Internet of Things (samsung)

Μάθετε με τη Samsung.
Samsung
ΠΡΟΙΟΝΤΑ MYSAMSUNG
ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
To Ιντερνετ των Πραγμάτων
H Samsung σας εισάγει στο «Ιντερνετ των πραγμάτων»! Δείτε πώς κινητά, υπολογιστές και οικιακές συσκευές συνδέονται μεταξύ τους & επικοινωνούν. Μάθετε πως μπορείτε να συνδέσετε τις Samsung συσκευές σας.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >
Συνδέστε την TV με το κινητό σας
Γνωρίζετε ότι με 2 κινήσεις μπορείτε να βλέπετε φωτογραφίες και βίντεο που έχετε στο smartphone σας απευθείας στη Samsung Smart TV;
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ >
Ρυθμίστε το κλιματιστικό σας εξ αποστάσεως
Έχει ζέστη; Ανοίξτε το Samsung κλιματιστικό σας από το δρόμο με το Smart Wi-Fi μέσω του Smartphone ή του Tablet σας *& νιώστε τη δροσιά μόλις επιστρέψετε.
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ >
Προγραμματισμός πλύσης εξ αποστάσεως
Γίνεται! Προγραμματίστε το πλυντήριό σας οπότε σας βολεύει, ακόμα κι όταν δεν είστε σπίτι. Εκμεταλλευτείτε την πρωτοποριακή τεχνολογία Smart Wi-Fi μέσω της εφαρμογής Smart Washer στο Smartphone ή το Tablet σας*.
Μάθετε περισσότερα >
Συνδέστε κινητό & tablet με το laptop
Με την εφαρμογή side sync εγκατεστημένη στο laptop σας και το Android Smartphone ή Tablet σας, μπορείτε εύκολα να ελέγχετε και να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ smartphone, tablet & Laptop.
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ >
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
*Για Android ή iOS συσκευές.

Η Samsung Electronics (UK) Ltd. είναι μια εταιρία περιορισμένης ευθύνης, εγγεγραμένη στην Αγγλία και Ουαλία με αριθμό εγγραφής 03086621 της οποίας η διεύθυνση είναι Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey, KT16 0PS, UK.

Samsung