ψαγμένες προσφορές που αξίζει να δείτε
Sony STR-DA2400ESB Ραδιοενισχυτής (7.1)

Η Sony με το μοντέλο αυτό παρουσιάζει έναν ισχυρό οχτακάναλο ψηφιακό ενισχυτή, σχεδιασμένο να σας προσφέρει απολαυστική ποιότητα ήχου και την πιο ρεαλιστική, αξέχαστη κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι.
Από θέμα ισχύος ο STR-DA2400ES αποδίδει εντυπωσιακά, με 700 Watt RMS συνολικά, και μπορεί να δρομολογήσει 7 ηχεία με 100 Watt αντίστοιχα ανά κανάλι, συν ένα υπογούφερ για την αναπαραγωγή των χαμηλών συχνοτήτων.

Sony STR-DA2400ESB Ραδιοενισχυτής (7.1)

Έρχεται εφοδιασμένος με 4 HDMI υποδοχές (3 είσ./ 1 έξ.) με υποστήριξη τελευταίας τεχνολογίας (v.1.3) για τη σύνδεση πολλαπλών πηγών HD, χωρίς απώλειες στην ποιότητα εικόνας/ήχου. Παράλληλα, ενσωματώνει και 3 εισόδους Component, γεγονός που σημαίνει πρακτικά ότι έχετε την δυνατότητα να συνδέσετε και να επιλέξετε ανάμεσα από 6 High Definition συσκευές! Η Sony φροντίζει να εξοπλίσει επιπλέον το μοντέλο της με λειτουργία Upscale, που αναβαθμίζει την ποιότητα των εισερχόμενων αναλογικών σημάτων βίντεο σε ανάλυση μέχρι και 1080p μέσω ειδικού κυκλώματος Faroudja DCDI Cinema. Το μενού στην οθόνη είναι κομψό και εύκολο σε επιλογές, με γραφικά που θυμίζουν το Cross Media Bar, το ίδιο δηλαδή που χρησιμοποιείται στην κονσόλα PSP της Sony.

Απο το Πλαίσιο με 399,00
σύγκριση τιμών ……… εδώ.

Tags: ,
Καταχωρήθηκε από:AntonisM.

Comments are closed.