define('DISALLOW_FILE_EDIT', true); define('DISALLOW_FILE_MODS', true); TopOffer.gr | ψαγμένες προσφορές που αξίζει να δείτε
ψαγμένες προσφορές που αξίζει να δείτε
Όροι χρήσηςΌροι χρήσης topoffer.gr
Το topoffer.gr προσφέρεται με τους ακόλουθους όρους χρήσης τους οποίους ο χρήστης / επισκέπτης καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να προβεί σε χρήση των υπηρεσιών του topoffer.gr μόνο εφόσον τους αποδέχεται πλήρως και συναινεί στην εφαρμογή τους. Χρησιμοποιώντας με οιονδήποτε τρόπο και μέσο τον δικτυακό τόπο topoffer.gr αποδέχεστε πλήρως τους όρους χρήσης που απαριθμούνται παρακάτω, οι οποίοι και αποτελούν δεσμευτική συμφωνία ανάμεσα σε εσάς, τους δημιουργούς και τους υπεύθυνους λειτουργίας  του topoffer.gr, ισχύοντες ωσάν ακριβώς να τους έχετε υπογράψει εγγράφως.
Σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη τροποποίηση αυτών των όρων χρήσης, η χρήση εκ μέρους σας του ιστοτόπου topoffer.gr σε επόμενο χρόνο σημαίνει και την εκ νέου αποδοχή των νέων όρων χρήσης και την δέσμευσή σας από αυτούς.

1. ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Οι υπηρεσίες του topoffer.gr παρέχονται χωρίς αμοιβή και χωρίς να απαιτείται εγγραφή των χρηστών.

2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Το topoffer.gr δεν συλλέγει απαραίτητα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των χρηστών, καθώς ο χρήστης δεν υποχρεούται να παρέχει προσωπικά δεδομένα.
Η επικοινωνία με τον διαχειριστή του topoffer.gr πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) και καλύπτεται από απόρρητο επικοινωνίας. Το topoffer.gr δεσμεύεται να μην χρησιμοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας (email) για την αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam). Δικαιούται ωστόσο να αποστέλλει email για επείγουσες ειδοποιήσεις απο τον administrator σχετικά με την λειτουργία ή τις υπηρεσίες του topoffer.gr και newsletter (ενημερωτικά μηνύματα), εκτός αν ο χρήστης αντιτεθεί σε αυτό, απευθυνόμενος στην διεύθυνση admin@topoffer.gr

3. ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ
Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, οι χρήστες απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του topoffer.gr για:
α) Μίμηση ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο αλλοίωση των στοιχείων του δικτυακού τόπου topoffer.gr με σκοπό την παραπλάνηση ως προς την προέλευση του περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω των υπηρεσιών του topoffer.gr, β) Δημοσίευση ή αποστολή προσωπικών στοιχείων τρίτων προσώπων, γ) Δημοσίευση προστατευμένου πνευματικά περιεχομένου χωρίς απαραίτητη άδεια από τον δημιουργό του, δ) Πλαστοπροσωπία ή μίμηση άλλου προσώπου

4. ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΕΙΣ και ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ
Το topoffer.gr περιλαμβάνει διαφημίσεις και υπερσυνδέσμους (hyperlinks) προς άλλους δικτυακούς τόπους, οι οποίοι ελέγχονται από τρίτους φορείς, άσχετους προς το topoffer.gr. Το topoffer.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο αυτών των δικτυακών τόπων, την ασφάλειά, την εγκυρότητα των πληροφοριών τους ή καταλληλότητά τους και διευκρινίζει ότι εισέρχεστε σε αυτούς με δική σας ευθύνη.

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Το περιεχόμενο το οποίο αποτελεί προϊόν εργασίας του topoffer.gr αποτελεί πνευματικό δικαίωμα και απαγορεύεται η αντιγραφή/ αναδημοσίευση/ αναπαραγωγή του με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο χωρίς την γραπτή άδεια των κατόχων του topoffer.gr Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή – ολική, μερική, περιληπτική – η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη. Η χρήση των υπηρεσιών που παρέχει το topoffer.gr στα μέλη του είναι αποκλειστική ευθύνη του εκάστοτε μέλους είτε πρόκειται για το ίδιο, είτε για οποιοδήποτε άλλο που χρησιμοποιεί το λογαριασμό του. Κάθε μέλος είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο των πληροφοριών που παρέχει, είτε μέσω του forum είτε μέσω προσωπικών μηνυμάτων και το topoffer.gr λειτουργεί ως μέσο της online παρουσίας και δημοσίευσης των πληροφοριών με παθητικό τρόπο.
Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά απαγορεύεται η αντιγραφή, τροποποίηση, διανομή με οποιονδήποτε τρόπο ή με οποιονδήποτε τρόπο μη εξουσιοδοτημένη χρήση του περιεχομένου του topoffer.gr, χωρίς την άδεια του διαχειριστή.

6. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΩΝ και ΣΧΟΛΙΩΝ
Οι χρήστες του topoffer.gr απαγορεύεται να δημοσιεύσουν άρθρα και σχόλια:
α) τα οποία είναι γραμμένα με κεφαλαίους χαρακτήρες, β) προσποιούμενοι τρίτο πρόσωπο, γ) που περιέχουν υβριστικό περιεχόμενο για τον διαχειριστή του site ή οποιονδήποτε τρίτο, δ) επαναλαμβάνονται, ε) περιέχουν δυσφημιστικό περιεχόμενο, ζ) δημοσιεύουν προσωπικά στοιχεία του χρήστη ή άλλου προσώπου, στ) παραπλανούν τους χρήστες του topoffer.gr Σε κάθε περίπτωση ο διαχειριστής του topoffer.gr μπορεί και θα τροποποιεί ή να αφαιρεί σχόλια με το παραπάνω περιεχόμενο καθώς και σχόλια που θεωρεί ότι δέν συμβαδίζουν με το σκοπό και στην εύρυθμη λειτουργία του topoffer.gr. Ο διαχειριστής του topoffer.gr δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τυχόν δημοσίευση υβριστικού, πνευματικά προστατευμένου ή παράνομου περιεχομένου στα άρθρα ή τα σχόλια των αναρτήσεων του. Σε περίπτωση που ειδοποιηθεί μέσω e-mail στο λογαριασμό (admin@topoffer.gr) για το παράνομο ή υβριστικό περιεχόμενο, ο διαχειριστής του topoffer.gr δικαιούται να αφαιρέσει το εν λόγω περιεχόμενο το συντομότερο δυνατό, χωρίς να απαιτείται ή να εγγυάται την ενημέρωση ή συναίνεση του συντάκτη / αρθρογράφου / σχολιαστή.

7. ΒΛΑΒΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
Ο χρήστης του topoffer.gr ευθύνεται απέναντι στο topoffer.gr τους δημιουργούς, τους διαχειριστές και τους συνεργάτες του, για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκαλέσει από την χρήση εκ μέρους του των υπηρεσιών του topoffer.gr με τρόπο αθέμιτο ή μη σύμφωνο με τους παρόντες όρους χρήσης.

8. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Το topoffer.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια, εγκυρότητα, ισχύ ή ορθότητα των πληροφοριών (με οποιαδήποτε μορφή και αν παρέχονται, π.χ. εικόνες, κείμενα, υπερσύνδεσμοι, γραφικά κ.τ.λ.) που δημοσιεύει και περιλαμβάνονται σε αυτό. Το topoffer.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του topoffer.gr, στην χρήση των οποίων προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και ευθύνη. Οι επισκέπτες του topoffer.gr χρησιμοποιούν και προσπελαύνουν τις σελίδες του με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Η ευθύνη για την αρτιότητα, ακρίβεια, πληρότητα, επάρκεια, νομιμότητα και καταλληλότητα του περιεχομένου των συνδέσεων , συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων με οποιονδήποτε τρόπο και αν εμφανίζονται, και οποιαδήποτε πηγή προέρχονται ανήκει αποκλειστικά στους δικτυακούς τόπους, εταιρείες και χρήστες που το παρέχουν.
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται και δημοσιεύονται στο topoffer.gr συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων με οποιονδήποτε τρόπο και αν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια ή αγορά αγαθών και προϊόντων.

9. ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ
Το περιεχόμενο του topoffer.gr παρέχεται «ως ακριβώς είναι» (“as is”) χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή τεκμαιρόμενη με οποιοδήποτε τρόπο, σχετικά με την εμπορευσιμότητα και την καταλληλότητα του για συγκεκριμένο σκοπό.
Το topoffer.gr δεν παρέχει καμία ρητή εγγύηση, ότι οι σελίδες, το όνομα, οι υπηρεσίες, οι λειτουργίες, οι υπερσύνδεσμοι, οι επιλογές και τα περιεχόμενά του θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα επιδιορθώνονται. Το topoffer.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συνεργαζόμενο site, λογισμικό ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων τίθενται στη διάθεσή των χρηστών δεν περιέχουν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά. Σε καμία περίπτωση το topoffer.gr, οι διαχειριστές, οι συνεργάτες του ή τα πρόσωπα που συνδέονται με αυτό δεν είναι υπεύθυνοι απέναντί στους χρήστες και επισκέπτες για οποιαδήποτε τυχόν ζημία προκληθεί από την χρήση του topoffer.gr

10. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του topoffer.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Όλοι οι ανωτέρω όροι συνομολογούνται ως ουσιώδεις. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του topoffer.gr και του χρήστη υπηρεσιών του και δεν δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ του topoffer.gr και οποιουδήποτε χρήστη, είναι απαραίτητη η προσπάθεια εξωδικαστικής και συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς.

Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρόντες Όρους Χρήσης οφείλετε να μη χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του topoffer.gr.