ψαγμένες προσφορές που αξίζει να δείτε
Panasonic TX P42GT20E 3D απο το multirama

panasonic-3d-42

Τεχνολογική Επανάσταση
Σήμερα ζούμε μια εποχή σημαντικών εξελίξεων στην τηλεόραση και την τηλεοπτική ψυχαγωγία. Πλέον, δεν απολαμβάνετε τις ταινίες 3D μόνο στο σινεμά, αλλά και στο σπίτι, χάρη στα συστήματα οικιακής διασκέδασης της Panasonic. Σαν μία από τις ελάχιστες εταιρίες που ανέπτυξαν τεχνολογίες 3D από την αρχή έως το τέλος – από τις στερεοσκοπικές κάμερες, την επεξεργασία και το authoring, έως και την αναπαραγωγή τους από την Panasonic TX P42GT20E – Η Panasonic προσφέρει την τέλεια 3D εμπειρία!

Ολοζώντανη Εικόνα – Το Full HD 3D απαιτεί από την οθόνη να ανανεώνεται δύο φορές ταχύτερα σε σύγκριση με μία συμβατική Full HD οθόνη. Το panel επίσης χρειάζεται να είναι ανάλογα γρήγορο. Εδώ αναλαμβάνουν δράση οι τεχνολογίες οδήγησης High-speed 3D Drive και 600Hz sub-field Drive της Panasonic TX P42GT20E, που μειώνουν το χρόνο φωτισμού του panel και παράλληλα αυξάνουν την ένταση του φωτός, ώστε να αποδώσουν μια φωτεινή, κρυστάλλινα καθαρή τρισδιάστατη εικόνα!

3D Εικόνα – Πείτε αντίο στα κόκκινα-μπλε 3D γυαλιά και τις θολές 3D εικόνες του χτες! H Panasonic TX P42GT20E χρησιμοποιεί την τεχνολογία που στέλνει μία πλήρη εικόνα Full HD για το κάθε μάτι ξεχωριστά. Αυτή είναι η τεχνολογία κλειδί που εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση 3D στο σπίτι. Απλά φορέστε ένα ζευγάρι Active Shutter 3D γυαλιά και μπείτε στη δράση!

Απαλη, ομαλή κίνηση – Με τη χρήση νέας γενιάς φωσφόρων, το panel μειώνει το χρόνο του παραμένοντα φωσφορισμού στο ένα τρίτο, πρακτικά εξαφανίζοντάς τον! Το αποτέλεσμα είναι οξείες τρισδιάστατες εικόνες χωρίς θολά και διπλά είδωλα!

Εξοπλισμός – Η Panasonic TX P42GT20E χάρη στον ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, σας δίνει την δυνατότητα να απολαμβάνετε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό. Διαθέτει ψηφιακές θύρες HDMI για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να συνδέσετε ψηφιακές συσκευές όπως Η/Υ, DVD & Blu Ray players, παιχνιδοκονσόλες κ.α. Με την θύρα USB μπορείτε να αναπαράγετε φωτογραφίες και μουσική, μέσω USB συσκευής.

Το εντυπωσιακό μέγεθος της στις 42 ίντσες με ιδανική απόσταση θέασης τα 2 μέτρα (για θέαση 3D) και τα σύγχρονα χαρακτηριστικά της εγγυώνται ότι η Panasonic TX P42GT20E θα σας καταπλήξει είτε βλέπετε μια ταινία 3D BluRay είτε βλέπετε τον αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα!

Τιμή προσφοράς: 699

Συνηθισμένη τιμή στην αγορά από: 999

Καταχωρήθηκε από:AntonisM.

Comments are closed.