ψαγμένες προσφορές που αξίζει να δείτε
Οθόνη Full HD Philips 21.5» μόνο 99,90€ από GETITNOW.GR

PHILIPS

Απολαύστε περισσότερα με αυτή την κομψή Full HD οθόνη υπολογιστή Philips V-line 221V2AB, υψηλής ποιότητας. Με όμορφο γυαλιστερό φινίρισμα που ταιριάζει και συμπληρώνει τον χώρο σας, τεχνολογία «SmartContrast» και αόρατα στερεοφωνικά ηχεία η Philips 221V2AB αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όλες τις ανάγκες σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά – Philips V-line 221V2AB – Οθόνη υπολογιστή – LCD – 21.5″

Η οθόνη υπολογιστή Philips V-line 221V2AB διαθέτει διπλή είσοδο για αναλογικά σήματα VGA και ψηφιακά σήματα DVI-D, καθώς και γρήγορο χρόνο απόκρισης 5ms που εξασφαλίζει ταχύτερες μεταβάσεις από εικόνα σε εικόνα και επομένως λιγότερα είδωλα στην απεικόνιση γραφικών.
Eπιπλέον, ο «πράσινος» σχεδιασμός από οικολογικά υλικά και η ενεργειακή απόδοση σας δίνουν τη δυνατότητα να συμβάλλετε από την πλευρά σας στη φροντίδα του περιβάλλοντος..
Η εξελιγμένη τεχνολογία SmartContrast της Philips αυξάνει την αντίθεση αποδίδοντας εξαιρετικό επίπεδο μαύρου και ακριβή απόδοση των σκιών και των χρωμάτων. Παρέχει φωτεινές ζωντανές εικόνες με υψηλή αντίθεση και έντονα χρώματα.
Το SmartControl Lite είναι το επόμενης γενιάς λογισμικό ελέγχου οθόνης GUI που βασίζεται σε τρισδιάστατα εικονίδια. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν με ακρίβεια τις περισσότερες παραμέτρους της οθόνης με το ποντίκι, όπως το χρώμα, τη φωτεινότητα, τη βαθμονόμηση της οθόνης, τα πολυμέσα, τη διαχείριση αναγνωριστικών, κ.λπ.
Ο αυτόματος έλεγχος φορμά εικόνας της Philips σε OSD επιτρέπει την εναλλαγή από λόγο διαστάσεων 4:3 σε λειτουργία ευρείας οθόνης 16:9 και αντίστροφα, ώστε ο λόγος διαστάσεων να αντιστοιχεί στο περιεχόμενό σας (εργασία σε έγγραφα ή multimedia εφαρμογές).
Η ειδική βάση σας επιτρέπει να μετατοπίσετε την οθόνη (-5 / +20 μοίρες) και να εξασφαλίσετε την ιδανική γωνία θέασης. Με τον τρόπο αυτό απολαμβάνετε περισσότερη άνεση – ειδικά αν δουλεύετε πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή.
Όλα τα πλαστικά μέρη της οθόνης, τα μεταλλικά πλαίσια και το υλικό συσκευασίας αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμο υλικό. Επιπλέον, επιτεύχθηκε 50% μείωση του υδραργύρου στους λαμπτήρες.

Απολαύστε συναρπαστικό gaming και ταινίες με την οθόνη υπολογιστή Philips V-line 221V2AB.

Τιμή προσφοράς: 99,90

Συνηθισμένη τιμή στην αγορά από:119

Καταχωρήθηκε από:notregisteredGF

Comments are closed.