ψαγμένες προσφορές που αξίζει να δείτε
PANASONIC TX-55AS640Ε απο το MediaMarkt

panasonic_tv

Τηλεόραση 55″ τύπου LED TX-55AS640Ε της Panasonic
my Stream: ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ… ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ!
ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙ:Σκεφτήκατε ποτέ ότι η οθόνη της τηλεόρασης είναι υπερφορτωμένη με πολλές πληροφορίες; Θα θέλατε να την αντικαταστήσετε με κάτι πιο απλό, πιο προσωπικό, κομμένο και ραμμένο στα γούστα σας; Ε, λοιπόν, τώρα μπορείτε. Το νέο σύστημα my Stream, στις νέες τηλεοράσεις της Panasonic, μπορεί να το κάνει. Παρακολουθεί τις τηλεοπτικές σας συνήθειες – όπως και για το κάθε μέλος της οικογένειάς σας ξεχωριστά – και χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που συλλέγει για να χτίσει το δικό σας, προσωπικό προφίλ, που περιέχει το είδος των προγραμμάτων που αγαπάτε και παρακολουθείτε συχνότερα.
ΓΡΗΓΟΡΟ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ: Για να συντομεύσετε τη διαδικασία, ώστε το my Stream να μάθει τις προτιμήσεις σας γρηγορότερα, τα τηλεχειριστήρια των μοντέλων του 2014 διαθέτουν ένα πλήκτρο «Αγαπημένο» που μπορείτε να το πατάτε όταν θέλετε να δηλώσετε την προτίμησή σας για μια συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή. Το my Stream προβάλλει σε μια μεγάλη, πλατειά, ευχάριστη και φιλική κυλιόμενη μπάρα που αποτελείται από μικρές οθόνες με τις προεπισκοπήσεις των αγαπημένων σας. Σας προτείνει τι να δείτε, με βάση τα δικά σας γούστα και συνήθειες, σας θυμίζει να μη χάσετε αυτό που σας αρέσει. Το my Stream περιλαμβάνει όχι μόνο τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές αλλά μπορεί να δείξει και τις φωτογραφίες σας ή και εγγραφές που έχετε κάνει προηγουμένως.
my Home Cloud: ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΝΤΑ
REMOTE SHARING: H υπηρεσία αποθήκευσης που βασίζεται στο διαδίκτυο (cloud based) της Panasonic σάς επιτρέπει να αφήνετε γραπτά μηνύματα, φωτογραφίες ή ακόμα και βιντεομηνύματα στην οικογένεια και τους φίλους σας, τα οποία είναι προσβάσιμα από οποιαδήποτε τηλεόραση Panasonic στην οποία έχετε κάνει login. Επιπλέον, επειδή αυτά τα μηνύματα αποθηκεύονται στο διαδίκτυο, μπορείτε να τα δείτε από όπου κι αν είστε σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω της εφαρμογής Panasonic TV Remote 2 στο smartphone ή το tablet σας.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Η λειτουργία my Home Cloud επιτρέπει σε ολόκληρη την οικογένεια να συγχρονίσει τη ζωή της μέσω ενός κοινόχρηστου ημερολογίου στην τηλεόραση. Μπορείτε να προσθέσετε ή να ελέγξετε ημερομηνίες και γεγονότα, και χωρίς να είστε στο σπίτι, οπουδήποτε, μέσα από το smartphone ή το tablet σας.
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ: Η λειτουργία my Home Cloud επιτρέπει στην Panasonic να δημιουργήσει μια πλατφόρμα με εύκολη πλοήγηση, καθώς και μία τοποθεσία αγορών, με πλούσια και εντυπωσιακά γραφικά, από όπου μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές ή ακόμα και να αγοράσετε αξεσουάρ που σχετίζονται με την τηλεόρασή σας.
SWIPE & SHARE
Με το Swipe & Share μπορείτε να μοιράζεστε περιεχόμενο στις συσκευές σας αλλά και να το αποθηκεύετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σύρετε το δάχτυλό σας στην οθόνη του smartphone ή του tablet σας και το περιεχόμενο να μετακινηθεί και να προβληθεί στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Μπορείτε και αντίστροφα, να μετακινήσετε αυτό που βλέπετε στην τηλεόρασή σας στην οθόνη της έξυπνης συσκευής σας. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας και τα δύο δάχτυλα μπορείτε όχι μόνο να στέλνετε περιεχόμενο (φωτογραφίες και βίντεο) από/προς την τηλεόρασή σας αλλά και να το αποθηκεύετε ταυτόχρονα.

Τιμή προσφοράς: 699

Tags: ,
Καταχωρήθηκε από:notregisteredGF

Comments are closed.