ψαγμένες προσφορές που αξίζει να δείτε
Thomson 46E91NF32 LCD TV 46» Full HD

Λεπτή και επιβλητική, με διαγώνιο 46 ίντσών και μοντέρνα σχεδίαση σε Hi-Gloss black, η οθόνη της Thomson έρχεται εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά που θα σας εντυπωσιάσουν. Διαθέτει αξεπέραστη Full HD ευκρίνεια καθώς και 3 εισόδους HDMI, για την μεταφορά μη συμπιεσμένης ψηφιακής εικόνας και πολυκάναλου ήχου χωρίς απώλειες. Χρησιμοποιεί εξελιγμένο πάνελ με 60.000h ζωής και τεχνολογία «HiPix 3 HD» η οποία επεξεργάζεται και βελτιώνει την εικόνα για πιο φυσικά και καθαρά αποτελέσματα χωρίς θόρυβο.

Παράλληλα, αποδίδει υψηλή δυναμική αντίθεση 20.000:1, γεγονός που συνεπάγεται μεγαλύτερο βάθος χρώματος, πλουσιότερη και λεπτομερέστερη εικόνα, και εξασφαλίζει πιο ρεαλιστική απόδοση του μαύρου. Επιπλέον, η μεγάλη γωνία θέασης σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ταινία με την ίδια πιστότητα χρωμάτων από οποιοδήποτε σημείο του δωματίου, ενώ η υψηλή φωτεινότητα του πάνελ βοηθά να αναδεικνύονται ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες στην εικόνα.

Η υψηλή ποιότητα εικόνας συνοδεύεται και από αντίστοιχη ποιότητα ήχου. Τα ενσωματωμένα ηχεία των 30 Watt γεμίζουν το χώρο σας με τρισδιάστατο Virtual Surround ήχο και εγγυώνται απόλυτα πειστική αναπαραγωγή διαλόγων αλλά και ευκρίνεια και καθαρότητα στη μουσική υπόκρουση.

Εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες θύρες σύνδεσης, καθώς και με υποδοχή VGA για τη σύνδεση του υπολογιστή σας, σας καλύπτει σε κάθε επίπεδο. Βασικό πλεονέκτημα τέλος της 46E91NF32 είναι ο ενσωματωμένος επίγειος ψηφιακός δέκτης (DVB-T) που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα νέα ψηφιακά προγράμματα με ακόμα καλύτερη απόδοση σε εικόνα και ήχο, καθώς και η υποδοχή USB 2.0 για εύκολη προβολή των φωτογραφιών σας στην οθόνη από οποιοδήποτε USB Stick.

Προσφορά στο πλαίσιο με 649,00 ευρώ

Tags:
Καταχωρήθηκε από:AntonisM.