ψαγμένες προσφορές που αξίζει να δείτε
Τιμονιέρα Logitech G27 από plaisio.gr
Κατηγορία: Παιχνιδομηχανές

Logitech Wheel G27 Racing (PC, PS2, PS3)

.
Logitech Wheel G27 Racing (PC, PS2, PS3)
.

H G27 έχει ένα ιδιαίτερα ισχυρό μηχανισμό ενεργής ανάδρασης με διπλό μοτέρ, που μεταφέρει απρόσκοπτα και με ακρίβεια την απόκριση του εικονικού σας αυτοκινήτου στο δερμάτινο τιμόνι (η επένδυση του είναι ραμμένη στο χέρι!) Ο χρήστης μπορεί έτσι να νιώσει στα χέρια του την απώλεια πρόσφυσης, τη μετατόπιση του κέντρου βάρους, αλλά και την αίσθηση της επιφάνειας του δρόμου.

Τα ελικοειδή γρανάζια του τιμονιού φροντίζουν για την ιδιαίτερα ήσυχη λειτουργία του, εξαλείφοντας πρακτικά τον θόρυβο και τους ανεπιθύμητους κραδασμούς. Ο λεβιές ταχυτήτων 6 θέσεων (με εσωτερικό «χτένι») επιτρέπει την επιλογή της κατάλληλης ταχύτητας με ακρίβεια, ενώ τα ειδικά LED δείχνουν τις στροφές του κινητήρα και το πότε ακριβώς είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανεβάσετε ή να κατεβάσετε σχέση.

Όσο για την πεταλιέρα, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την τεχνική «μύτη-τακούνι» στην αλλαγή ταχυτήτων (φρενάρετε με το δεξί, ενώ ταυτόχρονα πατάτε γκάζι), ώστε να κρατάτε ψηλά τις στροφές του κινητήρα, κάνοντας γρήγορες αλλαγές σε όλη τη διαδρομή.

.

τιμή ……………. 249,00 €

σύγκριση τιμών ……… εδώ.

ΓΙΑ HARDCORE GAMERS.

Tags:
Καταχωρήθηκε από:antnatal

Comments are closed.