ψαγμένες προσφορές που αξίζει να δείτε
Atheaton Family Hotel στο Ναύπλιο- Χριστούγεννα στην παλιά πόλη του Ναυπλίου

hotels in Nafplion

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Το »Atheaton» Family Hotel, σας προσκαλεί να αποδράσετε στο Ναύπλιο και σας προσφέρει διαμονή αξίας 50,00€ ανά διανυκτέρευση τα δύο άτομα με πρωινό στο δωμάτιο, σε κάθε διήμερη διαμονή από 23/12/2012 έως 26/12/2012 . Για κάθε επισκέπτη, παρέχουμε σπιτικά γλυκά και ένα μπουκάλι κρασί.

Το ‘Atheaton‘ Family Hotel, δημιουργήθηκε πριν οκτώ χρόνια από την οικογένεια και στεγάζεται σε δύο κτήρια. Η τοποθεσία του είναι στην παλιά αρχοντική και νεοκλασική πόλη του Ναυπλίου, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία μόλις 120 μέτρα από την παραλία της Αρβανιτιάς και από την Πλατεία Συντάγματος.
Σκοπός του, να σας ταξιδέψει σε αλλοτινές εποχές, καθώς τρία από τα επτά φιλόξενα δωμάτιά του αποτελούν μέρος ενός υπέροχου νεοκλασικού αρχοντικού του 1880, κειμήλιο της οικογένειας.

 

Ο ξενώνας »Atheaton», βρίσκεται στο ιδανικότερο σημείο, δίπλα σε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα και μνημεία του μαγευτικού Αναπλιού, όπως το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα »Βασ. Παπαντωνίου», την Εθνική Πινακοθήκη, την Πρώτη Βουλή του Ελληνικού κράτους.
Περπατώντας στα σοκάκια της παλιάς πόλης, όλες οι αισθήσεις ενεργοποιούνται και ένα νοσταλγικό συναίσθημα κυριαρχεί παντού. Η ματιά χάνεται στα περίτεχνα σκαλισμένα μαρμάρινα και ξύλινα μπαλκόνια, στα υπέροχα ανακαινισμένα ή μη νεοκλασικά κτήρια και οι μυρωδιές από τα γιασεμιά σας ταξιδεύουν κάπου … πίσω στο χρόνο.

Hotels in Nafplion

Beautiful double room

Στον οικογενειακό ξενώνα »Atheaton» Family Hotel Nafplio, δε θα βρείτε την πολυτέλεια του σήμερα, καθώς η παλιά πόλη δε διακρίνεται για την πολυτέλεια της, αλλά για την αυθεντική αρχοντιά ..  θα βρείτε μονόκλινα, δίκλινα και οικογενειακά δωμάτια, σε παραδοσιακό ύφος, με αυθεντικά έπιπλα αντίκες αναπαλαιωμένα  χρώματα γήινα και παραδοσιακά και πάνω απ’ όλα θα βρείτε ένα ζεστό και φιλόξενο προσωπικό, πρόθυμο να σας δώσει πληροφορίες για την πόλη και την ιστορία της.

 www.atheaton.com
Επικοινωνήστε μαζί μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές μας
Τηλ. επικοινωνίας : 2752021557

Καταχωρήθηκε από:atheaton

Comments are closed.